/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz tragic la Hâncești. Un bărbat a murit, după ce a căzut într-o fântână

missing
22 februarie 2020, ora 12:33

Un bărbat de 50 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână. Cadavrul acestuia a fost găsit ieri. Tragedia s-a produs într-o localitate din raionul Hâncești.  

Polițiștii au fost anunțați telefonic în jurul orei 16:00. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul muncea ca cioban la o stână din sat.

„Acesta a dorit să adape animalele și a căzut în fântână. Bărbatul locuia de unul singur și obișnuia să consume alcool”, a comunicat ofițera de presă a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din fântână de către salvatori. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram