Un bărbat de 50 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână. Cadavrul acestuia a fost găsit ieri. Tragedia s-a produs într-o localitate din raionul Hâncești.  

Polițiștii au fost anunțați telefonic în jurul orei 16:00. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul muncea ca cioban la o stână din sat.

„Acesta a dorit să adape animalele și a căzut în fântână. Bărbatul locuia de unul singur și obișnuia să consume alcool”, a comunicat ofițera de presă a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din fântână de către salvatori. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!