Un grup criminal, format din cetățeni ai Republicii Moldova, a fost destructurat ieri-dimineață în Irlanda. Membrii acestuia sunt bănuiți că ar fi implicați în comercializarea și distribuirea ilegală a drogurilor. 

Presa din Irlanda scrie că cetățenii moldoveni sunt stabiliți cu traiul în regatul Co Louth, Irlanda. Ieri oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul acestora, unde au găsit cinci mii de euro, diverse dispozitive electronice, inclusiv laptopuri și telefoane mobile.

De asemenea, oamenii legii au confiscat mai multe acte bancare. Potrivit sursei citate, indivizii ar avea în posesie și un automobil de model „AMG Mercedes Benz C200 coupe” de culoare albă. Ancheta este în curs de desfășurare.

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!