Privatizarea întreprinderii „Metalferos” reprezintă o simulare. Este o chestie de populism, aruncată în ochii oamenilor. De această părere este fostul director al Agenției Proprietăți Publice (APP), Igor Grigoriev, cel care a fost și prieten cu șeful statului Igor Dodon.  

„Astfel au încercat autoritățile să se debaraseze de acest subiect. „Metalferos” poate în final să nu fie vândută”, a declarat Igor Grigoriev ieri, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Întrebat dacă ar avea nașul său interese la „Metalferos”, Grigoriev a spus că: „nașul meu fără acordul lui Igor Dodon nu face nimic. Oricare persoană din anturajul președintelui nu face nimic fără acordul acestuia”, a mai adăugat fostul director APP.

De asemenea, Igor Grigoriev a amintit că în ultima zi de guvernare, Executivul Maiei Sandu a aprobat hotărârea care prevedea anularea monopolului la „Metalferos”, întrucât potrivit lui, monopol acolo era atât la acumularea de metale, cât și la export.

Am încercat să obținem o reacție din partea Președinției la acest subiect, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!