Privatizarea întreprinderii „Metalferos” reprezintă o simulare. Este o chestie de populism, aruncată în ochii oamenilor. De această părere este fostul director al Agenției Proprietăți Publice (APP), Igor Grigoriev, cel care a fost și prieten cu șeful statului Igor Dodon.  

„Astfel au încercat autoritățile să se debaraseze de acest subiect. „Metalferos” poate în final să nu fie vândută”, a declarat Igor Grigoriev ieri, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Întrebat dacă ar avea nașul său interese la „Metalferos”, Grigoriev a spus că: „nașul meu fără acordul lui Igor Dodon nu face nimic. Oricare persoană din anturajul președintelui nu face nimic fără acordul acestuia”, a mai adăugat fostul director APP.

De asemenea, Igor Grigoriev a amintit că în ultima zi de guvernare, Executivul Maiei Sandu a aprobat hotărârea care prevedea anularea monopolului la „Metalferos”, întrucât potrivit lui, monopol acolo era atât la acumularea de metale, cât și la export.

Am încercat să obținem o reacție din partea Președinției la acest subiect, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!