/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai folosi denumirea de „Sussex Royal''

missing
23 februarie 2020, ora 08:21

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, nu vor mai folosi denumirea de “Sussex Royal” din primăvara lui 2020, informează BBC. “Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească ‘Sussex Royal’ în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului.

Această decizie survine după mai multe săptămâni de discuţii între cei doi şi familia regală britanică cu privire la modul în care cuplul se va prezenta lumii pe viitor, după ce au anunţat că vor renunţa la îndatoririle regale, scrie agerpres.ro.

Date fiind regulile guvernului britanic cu privire la utilizarea cuvântului “Royal”, Harry şi Meghan au fost de acord ca noua lor organizaţie non-profit să nu se numească Sussex Royal Foundation, după cum a explicat purtătorul de cuvânt.

De altfel şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă.

Harry şi Meghan se vor retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale pe data de 31 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram