O femeie cu dizabilități în vârstă de 72 de ani, din orașul Căușeni, a fost salvată de pompieri după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Totul s-a produs ieri, 22 februarie, în jurul orei 15:00. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că, în urma incendiului, scara blocului este inundată cu fum.

În cele din urmă, locatarii au fost evacuați pentru a preveni intoxicația acestora.

Focul a făcut scrum mai multe bunuri materiale din apartament. Potrivit specialiștilor, cea mai probabilă cauza a incendiului este nerespectarea regulilor antiincendiare la exploatarea aparatelor de uz casnic. În locuință, pompierii au găsit un fier de călcat conectat la priză.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 57 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!