Organizația Partidului Democrat din Moldova din Căușeni îi cere deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar după ce a anunțat că pleacă din partid împreună cu alți cinci deputați. Despre asta a anunțat președintele PDM Pavel Filip într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Echipa PDM din Căușeni îi cere deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar după ce a decis să plece din partid. Oamenii regretă că au muncit ca să-l facă deputat și spun că nu-i mai reprezintă, de aceea au aprobat astăzi o declarație prin care îi cer să plece din parlament. Colegii noștri de la Căușeni susțin schimbările care au loc în partid și procesul de resetare a formațiunii și spun că plecările din partid sunt primele consecințe ale acestui proces de curățare. M-am bucurat să văd că echipa rămâne unită și determinată să muncească în continuare. Sunt mândru de ei, pentru că rămân onești și dedicați. Mulțumim, Căușeni!”, a scris Filip.

Din Partidul Democrat au plecat deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Aceștia vor crea un grup parlamentar distinct și așteaptă și alți deputați democrați, care nu sunt de acord cu noua politică a formațiunii, să li se alăture.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!