/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

PAS și-a format astăzi Liga Aleșilor Locali. Din consiliu fac parte 35 de membri

missing
23 februarie 2020, ora 16:41

Partidul Acțiune și Solidaritate și-a format astăzi Liga PAS Aleși Locali. Din consiliu fac parte 35 de membri, candidaturile cărora au fost propuse de organizațiile teritoriale ale formațiunii.

La Constituirea Ligii Aleșilor Locali PAS au participat aproape 700 de persoane.

Liga va fi condusă de un Consiliu politic ales tot astăzi, din care fac parte 35 de primari și consilieri locali și raionali. Ulterior, consiliul urmează să se întrunească pentru a alege președintele, vicepreședinții și secretarul general al Ligii.

„Acest consiliu se va întruni în mai multe ședinte și urmează să aleagă președintele, vicepreședinții și secretarul general al Ligii PAS Aleși Locali. Această modalitate de funcționare va fi valabilă timp de un an. Ulterior, în cursul următorului an președinții și vicepresedinții urmează să vină cu propuneri pentru a avea o organizare care ar fi valabilă pe mai mult timp”, a spus deputatul Sergiu Litvinenco.

Știm că nu este ușor, că activați în condiții vitrege, știm despre lipsa unei politici coerente în raport cu APL a actualei guvernări. Știm și despre presiunile care se fac pe primarii care sunt de altă culoare politică decât cea a guvernării, știm despre fondurile care v-au fost luate la sfârșit de an și care nu au mai fost reîntoarse, știm despre faptul că actualul Guvern vrea să decidă în locul dvs ce străzi trebuiesc reparate și iluminate în localitățile dvs și toate acestea pentru a promova o singură persoană la putere, pentru a instaura o nouă dictatură. Echipa PAS vine cu o altfel de abordare, corectă, democratică și aproape de cetățeni. Pornim de la necesitățile oamenilor și de la încrederea acestora în APL”, a spus lidera PAS Maia Sandu.

Printre persoanele care au participat la eveniment sunt și deputați din PAS, primari ai unor localități din România, printre care și edilul municipiului Oradea din România, Ilie Bolojan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram