/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Crimă teribilă la Dolna! O femeie, ucisă în stradă de propriul soț

missing
24 februarie 2020, ora 11:14

Crimă teribilă în satul Dolna, din raionul Strășeni. O femeie a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei.

Tragedia s-a întâmplat ieri după-amiază. Cei doi soți, care erau în proces de divorț, s0au luat la ceartă în stradă, în apropierea casei lor. Bărbatul de 43 de ani și-ar fi înjunghiat de două ori soția de 41 de ani, cu un cuțit de bucătărie.

După crimă, individul a târât victima într-un șopron de lângă poartă gospodăriei. Femeia a murit pe loc.

După aproximativ o oră de la nenoricire, bărbatul a anunțat poliția. Acesta le-a spus oamenilor legii că femeia s-ar fi tăiat singură, dar nu a reușit să îi convingă pe polițiști.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu deces. Bărbatul vinovat de comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 de ore.

Familia avea patru copii, doi dintre care sunt minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram