Prim-ministrul Ion Chicu nu exclude că președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ar putea vizita Republica Moldova pe 1 mai, cu ocazia inaugurării „Arenei Chișinău”. Despre aceasta șeful Cabinetului de Miniștri a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 

„La momentul actual nu este invitat nimeni pentru acest eveniment, însă, nu exclud că va veni președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru că este și participarea acestei țări în acest obiectiv important”, a declarat Ion Chicu.

Totuși, șeful Executivului a precizat că la momentul dat nu este emisă nicio invitație oficială. Amintim că, vizita premieră a președintelui turc în Republica Moldova a avut loc în luna octombrie 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!