/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Erdogan este așteptat în R. Moldova? Chicu nu exclude că ar putea fi prezent la inaugurarea „Arenei Chișinău”

missing
24 februarie 2020, ora 09:56

Prim-ministrul Ion Chicu nu exclude că președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ar putea vizita Republica Moldova pe 1 mai, cu ocazia inaugurării „Arenei Chișinău”. Despre aceasta șeful Cabinetului de Miniștri a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 

„La momentul actual nu este invitat nimeni pentru acest eveniment, însă, nu exclud că va veni președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru că este și participarea acestei țări în acest obiectiv important”, a declarat Ion Chicu.

Totuși, șeful Executivului a precizat că la momentul dat nu este emisă nicio invitație oficială. Amintim că, vizita premieră a președintelui turc în Republica Moldova a avut loc în luna octombrie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram