/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 56 de ani

24 februarie 2020, ora 19:05

Regizorul Quentin Tarantino a devenit pentru prima dată tată la vârsta de 56 de ani, după ce soţia sa, cântăreaţa şi modelul Daniella Pick, de 36 de ani, a născut un băieţel, informează site-ul dedicat celebrităţilor TMZ, scrie agerpres.ro.

“Daniella şi Quentin Tarantino sunt fericiţi să anunţe naşterea primului lor copil. Băieţelul s-a născut pe 22 februarie 2020”, a anunţat un reprezentant al cuplului, citat de TMZ.

Potrivit relatărilor din presa americană, băieţelul s-a născut la un spital din Tel Aviv (Israel). Daniela, soţia cineastului american, este de origine israeliană.

Quentin şi Daniela s-au căsătorit în 2018 după ce s-au întâlnit pentru prima dată în 2009 pe platourile de filmare de la “Inglourious Basterds”.

Cei doi au anunţat că aşteaptă un copil în august 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram