Deputatul Grigore Repeșciuc nu-și va da demisia, așa cum au cerut ieri membrii organizației Partidului Democrat din Moldova din Căușeni. Mai mult, parlamentarul este de părere că președintele PDM Pavel Filip i-ar fi adunat pe membrii fracțiunii într-un colț al casei de cultură și le-ar fi „povestit diferite fabule în adresa lor”.

„Filip i-a adunat cu de-a sila pe cei 53 de membri ai PDM într-un colț al casei de cultură unde le-a povestit diferite fabule în adresa noastră. Eu am muncit împreună cu toți în această circumscripție și nu voi ceda. Îmi pare foarte rău că deputații care au rămas în fracțiunea PD s-au anexat la Partidul Socialiștilor, de aceea cu toată stima și respectul eu o să merg pe calea cea dreaptă cu formațiunea „Pro-Moldova”, a spus Repesciuc.

Din Partidul Democrat au plecat deputații Andrian Candu, Sergiu Sârbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Aceștia vor crea un grup parlamentar distinct, „Pro-Moldova” și așteaptă și alți deputați democrați, care nu sunt de acord cu noua politică a formațiunii, să li se alăture.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!