Un bebeluş de șase luni şi mama lui sunt suspecţi de coronavirus şi izolaţi la spitalul din Alba Iulia. Tânăra mama a venit în România de două săptămâni şi a mers la spital cu simptome de febră severă.

Observator.tv transmite că o tânără mămică şi bebeluşul ei de doar șase luni au ajuns la spital şi au fost izolaţi, la Alba Iulia, prezentând simptome de febră severă. Femeia a decis să meargă la medici pentru că s-a întors de două săptămâni din zona Veneto, una dintre cele mai afectate de coronavirus în Italia.

„Femeia este de cetățenie italiană, a venit la Alba Iulia în urmă cu două săptămâni din zona Veneto. Are simptome de febră (39 de grade)“, a declarat Dan Crainic, director medical al spitalului din Alba Iulia.

Potrivit acestuia, mama şi bebeluşul sunt internați la secția de Infecțioase, unde s-a făcut o zonă de izolare şi au fost recoltate probe care au fost trimise la Institutul Matei Balș și la Timișoara.

Deocamdată nu este confirmată prezența coronavirusului în acest caz, însă se respectă procedura standard obligatorie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!