Nu-i place sa fie numită vedeta și preferă titlu de artistă. Interpreta de la noi și din România, Irina Rimes spune că nu-i place să apară la televizor, iar la „Vocea României” este în calitate de jurată pentru că îi place munca pe care o depune. 

„Mie îmi place să fiu artist. Nu îmi place să fiu vedetă. Nu prea îmi place să apar la televizor. Îmi place Vocea României. Faptul că sunt filmată este o chestie adițională, vine la pachet. Îmi place „Vocea României” pentru munca pe care o depun acolo, dar nu pentru faptul că sunt la televizor”, a menționat Irina Rimes la o emisiune din România „Interviurile lui Vitalie”.

În cadrul interviului, artista a povestit un caz mai neobișnuit din viața sa, în timp ce venea acasă de la muncă.

„Am avut un caz la un moment dat. Veneam acasă foarte obosită, seara, după o zi întreagă de muncă. Ies din lift și văd un domn cu un buchet mare de flori, cu inimioare și sclipici pe jos, cu o boxă care cânta ceva, cu tot felul de cartonașe care le scotea dintr-o mânecă și îmi citea declarații de dragoste… El a reacționat perplex pentru că eu nu am reacționat așa cum s-ar fi așteptat el și atunci i-am zis: «Să știi că nu este ok ce faci. Eu vin acasă să mă simt în siguranță, este locul unde mă odihnesc și dau de tine aici și te văd pe tine, îmi pătrunzi mie în intimidate». I-am explicat foarte frumos. El a plecat foarte trist. De atunci nu l-am mai văzut”, a povestit interpreta.

Irina Rimes a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din viața sa.

„Oamenii sunt răutăcioși și tocmai de asta uneori îmi iau fesul și mi-l trag bine peste breton. De exemplu când mă duc în Barcelona niciodată nu mi-am luat bilet business, mereu îmi iau econom. Consider că aș putea să fac ceva mai bun cu banii. Pentru mine confortul înseamnă altceva. Erau oameni în avion care se uitau și îi auzeam șoptind: „Uite, irina Rimes e la econom. Nu are bani de business”. Alții comentau: „Uite Irina Rimes ce modestă e. Nu risipește banii pe business clas”. Mie nu mii frică de oamenii care comentează urât, dar nici nu-mi place să-i aud. – Te afectează? – Da”, spune Irina Rimes.

Mai jos puteți vedea interviul în întregime:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!