Tom Cruise e nevoit să rămână într-un hotel de lux din Veneția, după ce producătorii au decis întreruperea filmărilor pentru „Misiune Imposibilă 7″, scrie antena3.ro.

Actorul urma să înceapă să filmeze în unele dintre cele mai populare părți ale orașului plutitor, dar producătorii au decis să oprească filmările momentan, având în vedere răspândirea foarte rapidă a coronavirusului.

Starul Hollywood avea programată o plimbare cu gondola prin oraș și trebuia să filmeze în umeroase piețe medievale care sunt pline de turiști.

Cruise a ajuns în Veneția pe 20 februarie și acum s-a trezit blocat în Hotelul Gritti Palace, așteptând o nouă decizie în privința proiectului. Potrivit raportelor, nimeni din distribuție sau din echipa de filmare nu a fost infectat.

Potrivit ultimului bilanț, în Italia ar fi 283 de oameni infectați și 7 morți. Mai exact, 212 cazuri în Lombardia, 38 în Veneto, 23 în Emilia Romagna, două în Toscana, trei în Lazio, trei în Piemont.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!