Virusul ucigaș a fost identificat în alte două state europene. Două persoane infectate de „Covid-19” au fost internate în spital în localitatea Tirol, situată în zona de vest a Austriei. Un caz de infecție cu noul coronavirus a fost depistat și în Croația.

Coronavirusul se răspândește rapid în Europa. După ce Italia a declarat 283 de persoane bolnave și șapte decese, cazuri noi se înregistrează în alte două state. Una dintre persoanele bolnave din Austria ar fi călătorit recent în Italia.

Anterior, presa a scris că virusul a ajuns în Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi). Este de menționat că autoritățile franceze au anunțat că toți pacienții au fost tratați de coronavirus.

Potrivit ultimului bilanț, în Italia ar fi 283 de oameni infectați și 7 morți, toți vârstnici. Mai exact, 212 cazuri în regiunea Lombardia, 38 în Veneto, 23 în Emilia Romagna, două în Toscana, trei în Lazio și trei în Piemont.

Astăzi au fost înregistrate primele cazuri suspecte de coronavirus în Palermo și Florența. Este vorba de o turistă din Bergamo, aflată în vacanță în Palermo, care a fost testată, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Tânăra a fost internată la un spital din Cervello. Prietenii fetei și toate persoanele cu care a intrat în contact au fost plasate în carantină.

La Florența este suspect de boală un antreprenor de 60 de ani, care s-a prezentat la spital după ce i s-a făcut rău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!