/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Consilierul lui Chicu răspunde acuzațiilor aduse de PAS. „Sandu trișează”

missing
25 februarie 2020, ora 13:10

Consilierul premierului, Vitalie Dragancea, a venit cu o reacție la acuzațiile aduse de către Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în cadrul prezentării raportului de alternativă a activității Guvernului.

„Maia Sandu trișează. Atunci când vorbește despre subiectul scumpirilor, sunt subiecte care dânsa nu a știut să le trateze, iar colegii dânsei nu au venit la ședința în care se discuta problema transportatorilor… Moldova nu este în izolare. Guvernul comunică cu toți partenerii și din est, și din vest”, a declarat pentru TV8 Vitalie Dragancea.

La 100 de zile de la investirea Guvernului Chicu, PAS a făcut un raport alternativ cu privire la activitatea Executivului. Maia Sandu a catalogat Executivul Chicu drept un Guvern al scumpirilor, al reformelor mimate, al preluării schemelor corupte și al izolării internaționale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram