Consilierul premierului, Vitalie Dragancea, a venit cu o reacție la acuzațiile aduse de către Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în cadrul prezentării raportului de alternativă a activității Guvernului.

„Maia Sandu trișează. Atunci când vorbește despre subiectul scumpirilor, sunt subiecte care dânsa nu a știut să le trateze, iar colegii dânsei nu au venit la ședința în care se discuta problema transportatorilor… Moldova nu este în izolare. Guvernul comunică cu toți partenerii și din est, și din vest”, a declarat pentru TV8 Vitalie Dragancea.

La 100 de zile de la investirea Guvernului Chicu, PAS a făcut un raport alternativ cu privire la activitatea Executivului. Maia Sandu a catalogat Executivul Chicu drept un Guvern al scumpirilor, al reformelor mimate, al preluării schemelor corupte și al izolării internaționale.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!