/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cu cine sunt gata democrații să facă alianță? Răspunsul unui parlamentar din PD

missing
25 februarie 2020, ora 20:11

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Nicolae Ciubuc spune că printre susținătorii formațiunii sunt atât cei care pledează pentru o alianță cu forțele politice de dreapta, cât și de stânga, însă partidul va face alianță doar cu cei care-i împărtășesc viziunile.  

Parlamentarul a spus la emisiunea „Punctul pe Azi” de la “TVR Moldova” că electoratul este foarte divers și că sunt persoane care ar susține o alianță cu Partidul Socialiștilor, pe de o parte și cu Blocul ACUM, pe de altă parte.

„Noi nu am văzut intenții din partea partenerilor, fie de pe stânga, fie de pe dreapta. Noi vom pleda în continuare pentru comunicare și eventual pentru o alianță cu acei care vor dori să se asocieze și să acționeze cu PDM”, a declarat Nicolae Ciubuc.

Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PDM.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram