Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Nicolae Ciubuc spune că printre susținătorii formațiunii sunt atât cei care pledează pentru o alianță cu forțele politice de dreapta, cât și de stânga, însă partidul va face alianță doar cu cei care-i împărtășesc viziunile.  

Parlamentarul a spus la emisiunea „Punctul pe Azi” de la “TVR Moldova” că electoratul este foarte divers și că sunt persoane care ar susține o alianță cu Partidul Socialiștilor, pe de o parte și cu Blocul ACUM, pe de altă parte.

„Noi nu am văzut intenții din partea partenerilor, fie de pe stânga, fie de pe dreapta. Noi vom pleda în continuare pentru comunicare și eventual pentru o alianță cu acei care vor dori să se asocieze și să acționeze cu PDM”, a declarat Nicolae Ciubuc.

Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PDM.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!