politic

/DOC/ Președintele Igor Dodon va fi verificat de ANI, după ce s-a aflat despre vacanțele de lux ale familiei sale

25 februarie 2020, ora 12:33
Distribuie:

Veniturile președintelui Igor Dodon și averea agonisită de șeful statului, care a activat anterior doar în funcții publice, va fi verificată de inspectorii Autorității Naționale de Integritate (ANI).

Controlul averii și intereselor personale ale președintelui a fost inițiat de ANI după ce instituția a fost sesizată de deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari. Solicitarea a fost trimisă la ANI după ce „Ziarul de Gardă” a publicat o investigație despre vacanțele de lux ale familiei Dodon.

„Rog ca împreună cu toată presa independentă și societatea civilă să ținem la control procesul verificării, după care, în mod normal, materialele ar trebui să fie expediate la Procuratură”, a scris Slusari pe Facebook și a anexat răspunsul primit de la ANI.

În ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Acesta s-a cazat în hoteluri luxoase unde doar o noapte de cazare poate costa chiar și 20 de mii de euro.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram