/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Doi polițiști au decedat în accidente rutiere noaptea trecută

25 februarie 2020, ora 09:28

Doi angajați ai Poliției și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere care s-au produs noaptea trecută. Un bărbat s-a tamponat într-un indicator, iar altul s-a inversat pe traseu și a ars în automobilul cuprins de flăcări.

Primul accident a avut loc aseară, în jurul orei 20:17, pe traseul M3 km, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău.

Un automobil de model „Toyota Auris”, la volanul căruia se afla un polițist, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, astfel tamponându-se într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un automobil de marca „Opel”. În consecință, polițistul a decedat pe loc.

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul orei 04:28, pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.

Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model ,,Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla ca pasageră, a fost aruncată prin parbriz, iar automobilul a luat foc, șoferul rămânând prins între fiare.

Bărbatul a fost găsit carbonizat în automobil, iar pasagera sa, a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Întregul efectiv al Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și compasiune familiilor îndurerate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram