Doi angajați ai Poliției și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere care s-au produs noaptea trecută. Un bărbat s-a tamponat într-un indicator, iar altul s-a inversat pe traseu și a ars în automobilul cuprins de flăcări.

Primul accident a avut loc aseară, în jurul orei 20:17, pe traseul M3 km, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău.

Un automobil de model „Toyota Auris”, la volanul căruia se afla un polițist, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, astfel tamponându-se într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un automobil de marca „Opel”. În consecință, polițistul a decedat pe loc.

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul orei 04:28, pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.

Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model ,,Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla ca pasageră, a fost aruncată prin parbriz, iar automobilul a luat foc, șoferul rămânând prins între fiare.

Bărbatul a fost găsit carbonizat în automobil, iar pasagera sa, a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Întregul efectiv al Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și compasiune familiilor îndurerate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!