Un român a fost extrădat de către autoritățile britanice în Republica Moldova pentru că ar fi impus tinere moldovence să se prostitueze în Turcia, Grecia și Cipru. Bărbatul a fost reținut la sfârșitul săptămânii trecute, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Bărbatul a ajuns în Republica Moldova cu ruta Londra –Chișinău. Individul, de 38 de ani, a fost arestat în urma unui schimb de informații cu autoritățile de drept ale Angliei.

Polițiștii de Frontieră spun că, în anul 2016, bărbatul racola tinere moldovence prin intermediul paginilor de socializare. Acestea erau impuse să se prostitueze în Turcia, Grecia și Cipru.

Tinerele erau informate inițial că pleacă la muncă peste hotare. Prin înșelăciune și abuz acestea erau impuse să presteze servicii sexuale contra plată. În prezent acesta este plasat în izolatorul de detenție al MAI, până la stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: border.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!