Toți pacienții care au fost infectați cu virusul ucigaș din China au fost tratați și sunt complet sănătoși, anunță ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, transmite ria.ru.

În Franța, conform Ministerului Sănătății au fost înregistrate 12 cazuri de coronavirus.

Pe teritoriu Franței nu mai sunt cazuri de îmbolnăvire cu coronavirsu, virusul nu se mai răspândește. Ultimul pacient care a fost internat în Lyon a fost tratat. Acesta nu mai este infectat și sănătos s-a întors acasă”, a spus Veran.

Peste 78 de mii de cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate până-n prezent pe glob. Dintre care, 123 – în Europa. În Italia au fost confirmate 79 de cazuri, inclusiv două decese, potrivit Ministerului Sănătății. În Germania au fost confirmate 16 cazuri, iar Marea Britanie – nouă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!