/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Franța: Toate persoanele infectate de coronavirus au fost tratate

25 februarie 2020, ora 09:22

Toți pacienții care au fost infectați cu virusul ucigaș din China au fost tratați și sunt complet sănătoși, anunță ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, transmite ria.ru.

În Franța, conform Ministerului Sănătății au fost înregistrate 12 cazuri de coronavirus.

Pe teritoriu Franței nu mai sunt cazuri de îmbolnăvire cu coronavirsu, virusul nu se mai răspândește. Ultimul pacient care a fost internat în Lyon a fost tratat. Acesta nu mai este infectat și sănătos s-a întors acasă”, a spus Veran.

Peste 78 de mii de cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate până-n prezent pe glob. Dintre care, 123 – în Europa. În Italia au fost confirmate 79 de cazuri, inclusiv două decese, potrivit Ministerului Sănătății. În Germania au fost confirmate 16 cazuri, iar Marea Britanie – nouă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram