„Dacă în fruntea Ministerului Educației ar fi Monica Babuc ar fi ok pentru instituție” (n.r. cea care a deținut funcția respectivă pe timpul democraților), de această părere este premierul Ion Chicu. Șeful Executivului și-a exprimat opinia la emisiunea „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4. 

„Avem un minister care necesită o atenție deosebită, un talent managerial extraordinar. Cultura, Educația, Cercetarea, Tineretul și Sportul sunt domenii care absorb multe mijloace financiare”, a declarat prim-ministrul.

Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PD.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!