/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Măsuri sporite de securitate! Stewardese cu măști de protecție și mănuși, la bordul avioanelor „Air Moldova”

missing
25 februarie 2020, ora 10:26

Compania „Air Moldova” anunță că a sporit măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor din cauza pericolului de infectare cu virusul „COVID-19”.

În scopul prevenirii și diminuării riscurilor de răspândire a coronavirusului, toți membrii echipajelor, la toate cursele operate de companie vor purta măşti de protecție, iar la necesitate mănuşi de unică folosinţă.

De asemenea, se curăță și se dezinfectează suprafețele din aeronave, după realizarea fiecărui zbor.

În cazul manifestării simptomelor de boală, călătorii sunt îndemnați să apeleze la însoţitorii de bord pentru a primi măști.

„Air Moldova” vine cu rugămintea către pasageri de a fi înţelegători şi a acorda o atenţie sporită instrucţiunilor echipajelor de la bordul navelor.

Autoritățile R. Moldova  au emis ieri Cod galben de alertă la nivel național referitor la situația epidemiologică prin coronavirus, după ce infecția a făcut victime în Europa. Cel mai mult este afectată Italia, unde s-au înregistrat deja 230 de cazuri de îmbolnăvire și șapte decese, potrivit Serviciului Național de Protecție Civilă din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram