Compania „Air Moldova” anunță că a sporit măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor din cauza pericolului de infectare cu virusul „COVID-19”.

În scopul prevenirii și diminuării riscurilor de răspândire a coronavirusului, toți membrii echipajelor, la toate cursele operate de companie vor purta măşti de protecție, iar la necesitate mănuşi de unică folosinţă.

De asemenea, se curăță și se dezinfectează suprafețele din aeronave, după realizarea fiecărui zbor.

În cazul manifestării simptomelor de boală, călătorii sunt îndemnați să apeleze la însoţitorii de bord pentru a primi măști.

„Air Moldova” vine cu rugămintea către pasageri de a fi înţelegători şi a acorda o atenţie sporită instrucţiunilor echipajelor de la bordul navelor.

Autoritățile R. Moldova  au emis ieri Cod galben de alertă la nivel național referitor la situația epidemiologică prin coronavirus, după ce infecția a făcut victime în Europa. Cel mai mult este afectată Italia, unde s-au înregistrat deja 230 de cazuri de îmbolnăvire și șapte decese, potrivit Serviciului Național de Protecție Civilă din Italia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!