/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Detalii despre accidentul de la Botanica. Șoferul, care se face vinovat, a urcat băut la volanul unui „Mercedes”

25 februarie 2020, ora 16:43

Au apărut noi detalii despre accidentul rutier, care s-a produs astăzi, pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei. Bărbatul care se face vinovat are 34 de ani și a urcat băut la volanul unui „Mercedes”.

Polițiștii au fost sesizați la ora 11:25. Ajunși la locul accidentului, forțele de ordine au stabilit că automobilul de marca ,,Mercedes” s-a tamponat cu un automobil de marca ,,Hyundai”, la volanul căruia se afla o șoferiță de 58 de ani.

Femeia staționa la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului dar și deplasarea haotică a automobilului au fost surprinse de camera de bord a automobilului ,,Hyundai”.

Ulterior, ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager. Astfel s-a stabilit că conducătorul automobilului ,,Mercedes”, avea o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l, în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă o amendă de 1 500 lei și șase puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă repetat conducătorilor auto:

– Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS;

-Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;

– Manifestați prudență sporită în trafic;

– Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;

-Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram