Au apărut noi detalii despre accidentul rutier, care s-a produs astăzi, pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei. Bărbatul care se face vinovat are 34 de ani și a urcat băut la volanul unui „Mercedes”.

Polițiștii au fost sesizați la ora 11:25. Ajunși la locul accidentului, forțele de ordine au stabilit că automobilul de marca ,,Mercedes” s-a tamponat cu un automobil de marca ,,Hyundai”, la volanul căruia se afla o șoferiță de 58 de ani.

Femeia staționa la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului dar și deplasarea haotică a automobilului au fost surprinse de camera de bord a automobilului ,,Hyundai”.

Ulterior, ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager. Astfel s-a stabilit că conducătorul automobilului ,,Mercedes”, avea o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l, în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă o amendă de 1 500 lei și șase puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă repetat conducătorilor auto:

– Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS;

-Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;

– Manifestați prudență sporită în trafic;

– Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;

-Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!