Un bărbat de 36 de ani din orașul Basarabeasca a fost reținut ieri de polițiști fiind bănuit de comercializarea marijuanei. Valoarea totală a drogurilor confiscate de la individ se estimează la o sută de mii de lei.

Polițiștii cunoșteau că bărbatul urma să transmită o cantitate impunătoare de droguri unei ,,autorități criminale” din zona de sud a țării. Substanțele narcotice urmau să ajungă într-un penitenciar”, informează Poliția.

Suspectul a fost reținut în flagrant. El avea asupra sa circa 2,5 kg de substanțe narcotice similare marijuanei. Dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă închisoare de la șapte la 15 de ani.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare  în proporţii deosebit de mari”.

Individul a mai fost cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor similare. Poliția continuă cercetarea tuturor circumstanțelor în vederea stabilirii provenienței drogurilor comercializate, precum și în scopul identificării tuturor persoanelor implicate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!