/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un bărbat din Basarabeasca, reținut în flagrant cu 2,5 kg de marijuana. Drogurile urmau să ajungă într-un penitenciar

missing
25 februarie 2020, ora 15:52

Un bărbat de 36 de ani din orașul Basarabeasca a fost reținut ieri de polițiști fiind bănuit de comercializarea marijuanei. Valoarea totală a drogurilor confiscate de la individ se estimează la o sută de mii de lei.

Polițiștii cunoșteau că bărbatul urma să transmită o cantitate impunătoare de droguri unei ,,autorități criminale” din zona de sud a țării. Substanțele narcotice urmau să ajungă într-un penitenciar”, informează Poliția.

Suspectul a fost reținut în flagrant. El avea asupra sa circa 2,5 kg de substanțe narcotice similare marijuanei. Dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă închisoare de la șapte la 15 de ani.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare  în proporţii deosebit de mari”.

Individul a mai fost cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor similare. Poliția continuă cercetarea tuturor circumstanțelor în vederea stabilirii provenienței drogurilor comercializate, precum și în scopul identificării tuturor persoanelor implicate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram