Membrii Partidului Democrat (PD) de la Soroca îi cer deputatului Corneliu Padnevici, care a părăsit recent fracțiunea parlamentară a democraților alături de alți cinci colegi, să-și depună mandatul, pentru că acesta nu i-ar mai reprezenta, se spune într-un comunicat de presă al PD-ului. 

„Membrii Organizației Teritoriale din Soroca i-au cerut deputatului Corneliu Padnevici, pentru care au lucrat în alegeri ca să devină deputat, să-și depună mandatul de parlamentar pentru că nu-i mai reprezintă în Parlamentul țării. 12 localități din Soroca au fost incluse în circumscripția uninominală nr. 6 Drochia pe care a candidat Corneliu Padnevici”, spun reprezentanții formațiunii politice.

„Partidul Democrat mereu a demonstrat că este un partid care asigură echilibrul pe scena politică. Vom arăta în continuare că suntem un partid transparent, ca oamenii să fie motivați să ne voteze, pentru că suntem pro-europeni și facem lucruri bune”, sunt declarațiile reprezentanților PD din Soroca, potrivit comunicatului emis de formațiune.

L-am contactat pe deputatul Padnevici pentru a-i solicita o replică, dar acesta ne-a deconectat apelul. Vom reveni cu actualizări.

Recent, și echipa PDM din Căuşeni i-a cerut deputatului Grigore Repeşciuc, care este printre cei șase deputați plecați de la PDM, să-şi depună mandatul de parlamentar, dar acesta a spus că nu o va face. Grupul foștilor democrați, în frunte cu Andrian Candu, care a părăsit recent formațiunea, s-a numit Pro Moldova. Andrian Candu susține că are intenția de a crea pe viitor un partid cu această denumire.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!