Președintele Igor Dodon  a participat ieri-seară la emisiunea „Linia directă”  la postul de televiziune „Primul în Moldova”, afiliat socialiștilor, unde a răspuns în direct la întrebările adresate de cetățeni prin telefon. O astfel de practică are președintele rus Vladimir Putin, care participă anual la astfel de emisiuni la televiziunea de stat din Rusia.

„În emisie directă, voi răspunde la întrebările cetățenilor în limba moldovenească și în limba rusă. Întrebările pot fi adresate în timpul emisiunii, apelând la numerele de telefon ce vor fi afișate pe ecran”, anunța ieri-seară Igor Dodon într-un mesaj postat pe Facebook.

Ulterior, jurnalista Ludmila Belcencova a postat o fotografie cu Dodon vorbind la telefon, însoțită de comentariul: „Acel moment când suni la televiziune, dar șeful statului ridică receptorul”.

Amintim că, pe 21 octombrie 2019, Consiliul Audiovizualului a aprobat în unanimitate solicitarea postului de televiziune „Accent TV”, afiliat PSRM, privind modificarea denumirii în „Primul în Moldova” după ce a obținut contractul de retransmisie a  „Pervîi Kanal” din Moscova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!