Mai mulți cetățeni au primit astăzi mesaje pe telefoanele mobile din partea Guvernului, despre simptomele noului Coronavirus și acțiunile pe care trebuie să le întreprindem, dacă avem febră sau tuse și ne-am întors din zone de risc. 

Aveți grija de sănătate. Sunați imediat medicul de familie dacă aveți febră sau tuse. Dacă v-ați întors din zone cu Coronavirus și vă simțiți rău, sunați 112”, se menționează în mesaj.

Mesajele sunt gratuite, fiind trimise de toți operatorii de telefonie mobilă în cadrul campaniei lansate de autorități pentru a informa populația privind măsurile de precauție, în contextul răspândirii virusului ucigaș în Europa..

Mesajele sunt gratuite. Toți operatorii de telefonie mobilă ne-au oferit suport în cadrul campaniei de informare a populației privind măsurile de precauție cu infecția de coronavirus. Este un proces de lungă durată. E vorba despre trei- patru zile. Nu toți primesc în aceeași zi mesajele”, a precizat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

La acest subiect vezi și articolul de mai jos.

Peste 400 de moldoveni au revenit acasă din Italia, în ultimele 24 ore. Precizările Ministerului Sănătății privitor la coronavirus

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!