A încercat să treacă Vama Sculeni cu peste 17 mii de țigarete, tăinuite în rezervorul unui automobil de model „Toyota Prado”. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, planul căruia a fost dejucat de vameși la ieșire din țară. 

Țigaretele aveau timbre de acciz ale Republicii Moldova. Acestea au fost depistate după ce vameșii au redirecționat automobilul spre scanare. Analizând imaginile, angajații au observat niște obiecte suspecte în rezervorul pentru combustibil.

Ulterior, din rezervor au fost extrase 17 160 de țigarete de diverse mărci, spun vameșii. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să vândă produsele pe piața neagră din Uniunea Europeană, informează Serviciul Vamal.

Țigaretele și automobilul au fost confiscate. Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!