Guvernul a instituit moratoriu la programul de dobândire a cetățeniei prin investiție până pe 1 ianuarie 2021. O hotărâre în acest sens a fost aprobată la ședința de astăzi a Executivului. 

Atsfel, până pe 1 ianuarie 2021 nu vor fi recepționate cereri noi de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova. Cererile privind dobândirea cetățeniei R. Moldova, depuse până la data intrării în vigoare a prezentei legi, vor fi examinate în modul stabilit de Guvern.

Termenul contractelor agenților acreditați în cadrul programului de dobândire a cetățeniei prin investiție, semnate pentru anul 2019, se va prelungi cu o perioadă egală perioadei moratoriului, fără achitarea taxei pentru lunile respective.

Precizăm că moratoriul aplicat anterior de autorități pe Legea privind cetățenia prin investiție a expirat pe 24 februarie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!