/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Guvernul a instituit moratoriu repetat la programul de dobândire a cetățeniei prin investiție

missing
26 februarie 2020, ora 17:30

Guvernul a instituit moratoriu la programul de dobândire a cetățeniei prin investiție până pe 1 ianuarie 2021. O hotărâre în acest sens a fost aprobată la ședința de astăzi a Executivului. 

Atsfel, până pe 1 ianuarie 2021 nu vor fi recepționate cereri noi de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova. Cererile privind dobândirea cetățeniei R. Moldova, depuse până la data intrării în vigoare a prezentei legi, vor fi examinate în modul stabilit de Guvern.

Termenul contractelor agenților acreditați în cadrul programului de dobândire a cetățeniei prin investiție, semnate pentru anul 2019, se va prelungi cu o perioadă egală perioadei moratoriului, fără achitarea taxei pentru lunile respective.

Precizăm că moratoriul aplicat anterior de autorități pe Legea privind cetățenia prin investiție a expirat pe 24 februarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram