/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Ministrul adjunct al Sănătății din Iran, infectat cu coronavirus

missing
26 februarie 2020, ora 09:44

Ministrul adjunct al Sănătății din Iran, Iraj Harirchi, a rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus – scrie agenția italiană de presă Ansa.

Informația a fost confirmată pentru consilierul său ministerial, Alireza Vahabzadeh, care a subliniat că Harirchi s-ar afla în prima linie în lupta împotriva virusului, scrie europafm.ro.

Ministrul iranian al Sănătății a apărut luni într-o conferință de presă alături de purtătorul de cuvânt al guvernului, Ali Raibiei.

Un oficial local din această afirmă că – până la data de 13 februarie – 50 de persoane au murit în Iran din cauza coronavirusului şi acuză autorităţile că ar fi ascuns această situaţie. Purtătorul de cuvânt al Guvernului iranian a respins însă acuzaţiile.

Teheranul a anunţat primele cazuri aproape o săptămână mai târziu. După ce mai mulți oameni din Liban, Irak si Canada au făcut coronaviroză după contactul cu cetățeni iranieni, autoritățile de la Teheran sunt suspectate de comunitatea internațională că ar ascunde datele reale ale cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram