/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Mihai Popșoi a fost dat în judecată de Galina Dodon. O ședință s-a desfășurat în lipsa deputatului

missing
26 februarie 2020, ora 13:19

Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi spune că prima doamnă Galina Dodon l-a dat anul trecut în judecată pentru defăimare, iar în luna decembrie 2019, a aflat că în septembrie s-a desfășurat o ședință în lipsa lui, după care s-a trezit cu o nouă citație. 

„Prima doamnă Galina Dodon încă anul trecut m-a dat în judecată pentru defăimare. Comedia în această situație este că am aflat despre acest lucru în luna iunie, când deja eram într-o coaliție cu Partidul Socialiștilor (PSRM)”, a declarat Mihai Popșoi.

Vicepreședintele Parlamentului spune că președintele Igor Dodon și avocații săi l-au asigurat că cazul se va soluționa, iar el, convins că are dreptate, aștepta ca prima doamnă să-și retragă demersul.

„Fostul consilier al lui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi m-a asigurat că lucrurile erau rezolvate. Acum în luna decembrie m-am trezit cu o nouă citație, lucru care m-a amuzat, pentru că situația după cum v-am spus este destul de comică”, a precizat Mihai Popșoi.

Potrivit lui, totul a început atunci când anul trecut, în luna martie, la un protest care s-a desfășurat în fața Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în discuția cu niște activiști civici, el spunea că o coaliție între Blocul ACUM și PSRM e foarte dificilă atât timp cât prima doamnă are dosare penale.

„Acest lucru îl cunoșteam din presă și îl aveam confirmat din surse anonime din Procuratura Generală”, a spus Popșoi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram