Informația precum că Monica Babuc, vicepreședintă a Parlamentului din partea Partidului Democrat (PD), ar putea reveni la conducerea Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC), în urma unor presupuse negocieri dintre Partidul Socialiștilor și cel Democrat ar fi o minciună. Cel puțin asta spune Pavel Filip, președintele PD-ului. Declarația a fost făcută la emisiunea “Cutia Neagră” de la TV8. 

Pavel Filip îi reproșează fostului coleg de partid Andrian Candu faptul că ar fi lansat această informație falsă în public. Filip zice că democrații nu au discutat cu socialiștii despre remanieri în Guvern și nici nume de posibili viitori miniștri din partea PD-ului.

Monica Babuc a fost ministră a Educației în Guvernul Filip.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!