/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A fost discutată candidatura Monicăi Babuc la „Educație” de către cei din PD și PSRM? Răspunsul lui Pavel Filip

missing
27 februarie 2020, ora 21:50

Informația precum că Monica Babuc, vicepreședintă a Parlamentului din partea Partidului Democrat (PD), ar putea reveni la conducerea Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC), în urma unor presupuse negocieri dintre Partidul Socialiștilor și cel Democrat ar fi o minciună. Cel puțin asta spune Pavel Filip, președintele PD-ului. Declarația a fost făcută la emisiunea “Cutia Neagră” de la TV8. 

Pavel Filip îi reproșează fostului coleg de partid Andrian Candu faptul că ar fi lansat această informație falsă în public. Filip zice că democrații nu au discutat cu socialiștii despre remanieri în Guvern și nici nume de posibili viitori miniștri din partea PD-ului.

Monica Babuc a fost ministră a Educației în Guvernul Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram