După ce ieri liderul PPDA Andrei Năstase a venit cu acuzații în adresa finului fostului lider al Partidului Democrat, Dorin Damir, precum că acesta ar continua să influențeze sistemul judecătoresc și după ce a fugit Vladimir Plahotniuc din R. Moldova, ultimul a venit cu o reacție.

Potrivit lui Damir, declarațiile au fost spus în contextul în care la toamnă vor avea loc alegerile prezidențiale.

„Înțeleg că intrăm în campanie electorală. Numai una pot să spun. Dumnealui a arătat tot ce a avut posibil până la moment. Totul a stricat, totul a dărâmat și acum i-a mai rămas funcția de președinte al țării. Asta numai o văd. Nu mai comentez aberații”, a menționat Damir.

Redacția tv8.md l-a întrebat când ultima oară acesta a vorbit cu Vladimir Plahotniuc.

Ultima oară am vorbit în iunie. – Nu l-ați mai sunat pe nașul dumnevoastră? – Nu. Nici ca rude nu discutăm. Așa am hotărât că-i mai bine”, a mai răspuns Dorin Damir.

Năstase a mai spus că Damir ar avea legături și cu persoane ce dețin funcții importante la Procuratura Generală și ar bloca ancheta în anumite dosare.

Mai multe detalii la acest subiect vedeți mai jos:

Andrei Năstase sesizează Serviciul de Securitate! Cere să-l investigheze pe Dorin Damir care ar face presiuni pe judecători

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!