Platforma Demnitate și Adevăr este gata să discute cu toate forțele care doresc binele R. Moldova, răspunde Andrei Năstase când este întrebat dacă ar fi gata să se așeze la masa de negocieri cu cei șase deputați care s-au rupt de Partidul Democrat și au format grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Totuși, liderul PPDA nu dă mare importanță foștilor deputați democrați pentru că o alianță cu ei „nu rezolvă nimic, nici matematic, nici…”, a argumentat Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„E nevoie de voința politică a tuturor forțelor. Îi îndemn pe cei de la Partidul Democrat să conștietizeze pericolul pe care îl reprezintă Dodon și cei care stau în spatele lui, propaganda, banii din afară. Dacă vor să conștietizeze, putem să discutăm despre R. Moldova, dar nu despre împărțeală, despre funcții”, a adăugat Năstase, lansând astfel o invitație indirectă reprezentanților PDM la discuții, în situația în care se vorbește tot mai mult, în ultima perioadă, despre o posibilă alianță PSRM-PDM.

Șase deputați PDM au părăsit săptămâna trecută partidul și fracțiunea parlamentară. Astfel, PDM și PSRM nu mai pot forma o majoritate în Parlament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!