/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Este gata PPDA să se alieze cu deputații rupți de la PDM? Răspunsul lui Năstase

missing
27 februarie 2020, ora 08:53

Platforma Demnitate și Adevăr este gata să discute cu toate forțele care doresc binele R. Moldova, răspunde Andrei Năstase când este întrebat dacă ar fi gata să se așeze la masa de negocieri cu cei șase deputați care s-au rupt de Partidul Democrat și au format grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Totuși, liderul PPDA nu dă mare importanță foștilor deputați democrați pentru că o alianță cu ei „nu rezolvă nimic, nici matematic, nici…”, a argumentat Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„E nevoie de voința politică a tuturor forțelor. Îi îndemn pe cei de la Partidul Democrat să conștietizeze pericolul pe care îl reprezintă Dodon și cei care stau în spatele lui, propaganda, banii din afară. Dacă vor să conștietizeze, putem să discutăm despre R. Moldova, dar nu despre împărțeală, despre funcții”, a adăugat Năstase, lansând astfel o invitație indirectă reprezentanților PDM la discuții, în situația în care se vorbește tot mai mult, în ultima perioadă, despre o posibilă alianță PSRM-PDM.

Șase deputați PDM au părăsit săptămâna trecută partidul și fracțiunea parlamentară. Astfel, PDM și PSRM nu mai pot forma o majoritate în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram