Familiile social dezavantajate, beneficiare de ajutor social, pot depune cereri pentru a primi convertoare gratuite pentru televiziunea digitală terestră pentru acest an. Solicitarea trebuie înregistrată la asistentul din localitate până pe data de 20 martie. Vor fi acceptate doar cererile familiilor care dispun de un televizor funcțional ce nu recepționează semnalul digital. 

Primăria municipiului Chișinău informează că cererile beneficiarilor vor include declarațiile solicitanților, pe propria răspundere, că familiile lor nu au solicitat anterior dotarea gratuită cu un convertor pentru televiziunea digitală terestră.

Familia beneficiară de ajutor social este eligibilă pentru dotarea gratuită cu un convertor pentru televiziunea digitală terestră o singură dată, indiferent din partea cărui membru de familie a fost depusă cererea respectivă.

Distribuirea aparatelor va fi asigurată de către operatorul economic desemnat câștigător al concursului,  în termen de două luni de la semnarea contractului de achiziție. Alte categorii defavorizate ale populației urmează să fie dotate cu convertoare, în limita stocului rămas de convertoare achiziționate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!