După ce autoritățile au anunțat cod galben de alertă privind coronavirus, iar ieri în România a fost confirmat primul caz de infectare, mai mulți cetățeni au pus anunțuri pe internet în care fie vând buncăre la adâncimi de zece metri, fie dezinfectante din SUA. 

Un bărbat a anunțat că vinde opt buncăre, care protejează de coronavirus, ce se află la adâncimea de zece metri.

„Buncărul este aprovizionat cu hrană, energie electrică, termică, internet, „Playstation”, computer și multe altele pentru supraviețuire! Fiecare buncăr are locația sa și este gândit pentru patru persoane. Buncărul este vândut doar persoanelor care nu sunt infectate. Înainte de vânzare, acestea vor fi examinate de specialiști germani”, a scris comerciantul în anunț.

O altă persoană a anunțat că vinde un dezinfectant împotriva coronavirusului, produs în SUA, la prețul de 280 de lei și un dezinfectant antiviral la prețul de 230 de lei. Un alt cetățean a făcut o solicitare puțin mai neobișnuită. Spune că cumpără un șervețel fie de bumbac, fie de hârtie infectat cu coronavirus.

Mai multe detalii la acest subiect vedeți diseară într-un reportaj difuzat în cadrul buletinului de știri de la ora 19:00 în română și la 22:45 în rusă.

Foto: 999.md

Foto: 999.md

Foto: 999.md

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!