/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO VIDEO/ Igor Dodon, cu un buchet imens de trandafiri roșii, la ziua de naștere a unui fost deputat democrat

27 februarie 2020, ora 12:18

Președintele Igor Dodon a mers azi în vizită la Hîncești, chiar în ziua de naștere a primarului orașului, Alexandru Botnari, fost deputat democrat. Șeful statului i-a dăruit primarului de Hîncești un buchet imens de trandafiri roșii și i-a dorit sănătate.

Botnari, la rândul său,  care împlinește azi 51 de ani, l-a întâmpinat pe președinte la patru ace, cu tot alaiul de funcționari de la Primărie.

Igor Dodon a spus că va merge azi în mai multe localități din Hîncești: „Mă voi întâlni cu conducerea orașului, primarii și consilierii raionali, primarii și consilierii din satele Crasnoarmeiscoe, Tălăești, Bujor și Nemțeni, voi vizita gimnazii și grădinițe de copii, voi discuta cu oamenii și, neapărat, voi felicita familiile longevive și cele cu mulți copii”, a comentat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Vizita președintelui Igor Dodon, care se consideră și lider informal al Partidului Socialiștilor (PSRM), la Hîncești, are loc în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare noi care vor avea loc în această circumscripție peste aproximativ două săptămâni, alegeri la care PSRM are propriul candidat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram