Președintele Igor Dodon a mers azi în vizită la Hîncești, chiar în ziua de naștere a primarului orașului, Alexandru Botnari, fost deputat democrat. Șeful statului i-a dăruit primarului de Hîncești un buchet imens de trandafiri roșii și i-a dorit sănătate.

Botnari, la rândul său,  care împlinește azi 51 de ani, l-a întâmpinat pe președinte la patru ace, cu tot alaiul de funcționari de la Primărie.

Igor Dodon a spus că va merge azi în mai multe localități din Hîncești: „Mă voi întâlni cu conducerea orașului, primarii și consilierii raionali, primarii și consilierii din satele Crasnoarmeiscoe, Tălăești, Bujor și Nemțeni, voi vizita gimnazii și grădinițe de copii, voi discuta cu oamenii și, neapărat, voi felicita familiile longevive și cele cu mulți copii”, a comentat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Vizita președintelui Igor Dodon, care se consideră și lider informal al Partidului Socialiștilor (PSRM), la Hîncești, are loc în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare noi care vor avea loc în această circumscripție peste aproximativ două săptămâni, alegeri la care PSRM are propriul candidat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!