/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Imaginile în care Dodon povestește cum este finanțat din Rusia au fost expertizate în străinătate

missing
27 februarie 2020, ora 07:33

Imaginile video care au fost lansate în spațiul public, în care președintele Igor Dodon este surprins discutând cu fostul lider al democraților Vladimir Plahotniuc despre finanțările pe care le primește din Federația Rusă, au fost expertizate în străinătate, iar verificarea a arătat că acestea ar fi autentice .

Expertiza a fost realizată la comanda liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Înregistrările le-am verificat în afara R. Moldova și sunt veridice, sunt reale. Trocul dintre Plahotniuc și Dodon e ceea ce înseamnă interesul național. În acele discuții se vorbește nu doar de banii din Bahamas și din Federația Rusă, dar și de banii lui Plahotniuc pe care îi pretinde Dodon”, a atenționat Andrei Năstase din platoul emisiunii „Politica” de la TV8.

Politicianul s-a adresat procurorului general Alexandr Stoianoglo și i-a transmis că așteaptă rezultate pe toate dosarele de rezonanță pe care a depus sesizări la Procuratură, inclusiv cel al finanțării PSRM din exterior.

Amintim că Igor Dodon a declarat că imaginile sunt trucate, după ce acestea au apărut în spațiul public. Ulterior, chemat la Procuratură, șeful statului și-a schimbat poziția și a spus că l-ar fi provocat special pe Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram