A trecut un an de la ultimele alegeri parlamentare ordinare, un an de când electoratul din Republica Moldova a ales 101 de deputați noi și i-a trimis în Parlament să facă legi. Pe drum însă unii deputați s-au pierdut – au plecat din inițiativă proprie, lăsându-se de politică, sau au optat pentru alte funcții. Unul dintre cei 101, Ilan Șor, figurează în lista deputaților, dar fizic nu este prezent la ședințe sau alte activități de parlamentar.

Totuși, pentru majoritatea fotoliilor din Parlament, rămase la un moment dat libere, s-a găsit câte un nou stăpân. Vă propunem să facem o retrospectivă a celor 15 deputați care au părăsit Legislativul în ultimul an și cine le-a luat locul.

Ultimele alegeri parlamentare ordinare au avut loc pe 24 februarie 2019. Mandatul actualului Legislativ este de patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!