/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/INFOGRAFIC/ Cum s-a schimbat la față actualul Parlament în ultimul an. Deputații care au plecat și cine le-a luat locul

missing
27 februarie 2020, ora 07:55

A trecut un an de la ultimele alegeri parlamentare ordinare, un an de când electoratul din Republica Moldova a ales 101 de deputați noi și i-a trimis în Parlament să facă legi. Pe drum însă unii deputați s-au pierdut – au plecat din inițiativă proprie, lăsându-se de politică, sau au optat pentru alte funcții. Unul dintre cei 101, Ilan Șor, figurează în lista deputaților, dar fizic nu este prezent la ședințe sau alte activități de parlamentar.

Totuși, pentru majoritatea fotoliilor din Parlament, rămase la un moment dat libere, s-a găsit câte un nou stăpân. Vă propunem să facem o retrospectivă a celor 15 deputați care au părăsit Legislativul în ultimul an și cine le-a luat locul.

Ultimele alegeri parlamentare ordinare au avut loc pe 24 februarie 2019. Mandatul actualului Legislativ este de patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram