Tenismena Maria Sharapova a anunțat că se retrage din tenisul profesionist la vârsta de 32 de ani. Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, sportiva a dat de înțeles că este timpul să înceapă o nouă etapă.

„Tenisul mi-a arătat lumea – și mi-a arătat ce am făcut. Este modul în care m-am testat și mi-am măsurat creșterea. Și tot ceea ce aș alege pentru următorul meu capitol, următorul meu munte, voi tot împinge. Tot voi urca. Voi crește în continuare. Tenis – îmi iau la revedere”, a scris Maria Sharapova pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Tennis showed me the world—and it showed me what I was made of. It’s how I tested myself and how I measured my growth. And so in whatever I might choose for my next chapter, my next mountain, I’ll still be pushing. I’ll still be climbing. I’ll still be growing. Tennis—I’m saying goodbye.

Публикация от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani și a devenit, în același timp, un adevărat magnet pentru contractele de sponsorizare extrem de bănoase, scrie digisport.ro.

Maria Sharapova a câștigat cinci titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!