/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Maria Sharapova s-a retras din tenis

27 februarie 2020, ora 09:55

Tenismena Maria Sharapova a anunțat că se retrage din tenisul profesionist la vârsta de 32 de ani. Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, sportiva a dat de înțeles că este timpul să înceapă o nouă etapă.

„Tenisul mi-a arătat lumea – și mi-a arătat ce am făcut. Este modul în care m-am testat și mi-am măsurat creșterea. Și tot ceea ce aș alege pentru următorul meu capitol, următorul meu munte, voi tot împinge. Tot voi urca. Voi crește în continuare. Tenis – îmi iau la revedere”, a scris Maria Sharapova pe pagina sa de Instagram.

Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani și a devenit, în același timp, un adevărat magnet pentru contractele de sponsorizare extrem de bănoase, scrie digisport.ro.

Maria Sharapova a câștigat cinci titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram