O femei de 46 de ani din satul Micleușeni, din raionul Strășeni, a fost internată ieri cu suspiciuni de coronavirus. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către reprezentanții spitalului. 

Femeia a fost izolată și plasată în carantină. Aceasta a fost supusă testului la coronavirus.

„Are simptome de coronavirus. Femeia a fost testată. Noi așteptăm rezultatul și deocamdată nu știm cu exactitate”, au spus pentru tv8.md vice-directorul medical Rodica Croitoru.

Potrivit medicilor, aceasta a venit din Italia acum două săptămâni.

Două persoane au fost supuse testelor la coronavirus în Republica Moldova până în prezent, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, care este audiată în aceste momente în Parlament la subiectul dat. Ambele teste au fost negative, potrivit șefei de la Sănătate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!