Partidul Politic Șor acuză poliția și Procuratura raionului Hâncești că ar face presiuni asupra locuitorilor pentru a face declarații false împotriva formațiunii. Aceștia afirmă că presiunile s-ar face la comanda președintelui Igor Dodon, pentru a elimina candidatura formațiunii Șor, Vitalie Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești.

„Ilegalitățile create de regimul Dodon. Poliția și procuratura i-ar fi speriat pe oamenii din Hâncești să dea declarații împotriva Partidului Șor, precum că ei fi primit bani din partea noastră. Ei au anunțat că oamenilor li s-ar fi dat bani pentru a merge la Orheiland. Noi am aflat că aceste presiuni sunt făcute la inițiativa președintelui Dodon. Asta se face intenționat pentru al elimina pe Vitalie Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești”, a spus în cadrul unei conferințe de presă deputatul Șor Denis Ulanov.

Formațiunea a anunțat că se vor adresa în instanța de judecată în urma acestor încălcări.

Reprezentanții Președinției nu ne-au răspuns la telefon pentru o reacție.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!