/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PAS confirmă că face un sondaj la Hîncești. Care este scopul acestuia

missing
27 februarie 2020, ora 11:09

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) confirmă faptul că fac un sondaj la Hîncești, pentru a vedea care dintre candidați are cele mai multe șanse să câștige alegerile de pe 15 martie. 

„După ce în primele săptămâni am vorbit cu cetățenii din toate satele din Hîncești, suntem convinși că Olesea Stamate se bucură de cea mai mare încredere. Din păcate, din cauza fragmentării votului pe dreapta, există riscul ca pentru prima dată, raionul Hîncești să fie câștigat de socialiști. PAS a inițiat un dialog cu partidele de dreapta pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă. La baza dialogului trebuie să stea un sondaj credibil, care să confirme, prin cifre, percepția noastră din primele săptămâni de campanie. Ar putea să o confirme ceva mai târziu și alegerile, dar atunci ar fi prea târziu. Ne arătăm convinși că abordarea noastră va fi înțeleasă și acceptată de către partidele de dreapta, iar într-un final vom reuși să învingem candidatul lui Dodon!”, ne-au comunicat reprezentanții partidului, contactați de TV8.md.

Amintim că aseară, la emisiunea Politica Nataliei Morari, Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a spus că cei din PAS ar face un sondaj la Hîncești și că ar lua în calcul retragerea Olesei Stamate din cursa electorală.

Alegerile de la Hîncești vor avea loc pe 15 martie. În cursă au fost înregistrați șapte candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram