Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) confirmă faptul că fac un sondaj la Hîncești, pentru a vedea care dintre candidați are cele mai multe șanse să câștige alegerile de pe 15 martie. 

„După ce în primele săptămâni am vorbit cu cetățenii din toate satele din Hîncești, suntem convinși că Olesea Stamate se bucură de cea mai mare încredere. Din păcate, din cauza fragmentării votului pe dreapta, există riscul ca pentru prima dată, raionul Hîncești să fie câștigat de socialiști. PAS a inițiat un dialog cu partidele de dreapta pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă. La baza dialogului trebuie să stea un sondaj credibil, care să confirme, prin cifre, percepția noastră din primele săptămâni de campanie. Ar putea să o confirme ceva mai târziu și alegerile, dar atunci ar fi prea târziu. Ne arătăm convinși că abordarea noastră va fi înțeleasă și acceptată de către partidele de dreapta, iar într-un final vom reuși să învingem candidatul lui Dodon!”, ne-au comunicat reprezentanții partidului, contactați de TV8.md.

Amintim că aseară, la emisiunea Politica Nataliei Morari, Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a spus că cei din PAS ar face un sondaj la Hîncești și că ar lua în calcul retragerea Olesei Stamate din cursa electorală.

Alegerile de la Hîncești vor avea loc pe 15 martie. În cursă au fost înregistrați șapte candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!