/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Șapte persoane, testate în Moldova la coronavirus, majoritatea sunt revenite recent din Italia. Ministerul Sănătății anunță rezultatele

27 februarie 2020, ora 20:29

Șapte persoane au fost testate în total în Republica Moldova, până în ziua de azi, fiind suspectate că ar fi putut contracta noul tip de coronavirus, anunță Ministerul Sănătății. 

Șase dintre persoanele care prezentau simptome au revenit recent din Italia, iar una, din Coreea.

Pacienții au fost testați la prezența virusului și toate rezultatele sunt negative. Testele au fost analizare de specialiștii din cadrul laboratorului Agenției Naționale de Sănătate Publică.

În Republica Moldova au fost aduse recent 480 de teste pentru verificarea prezenței coronavirusului. Decizia privind efectuarea testului o ia medicul, în funcție de anumiți factori de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram