/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Starea celor trei moldoveni de pe „Diamond Princess”. Au fost sau nu debarcați

missing
27 februarie 2020, ora 17:01

Astăzi au fost debarcați cei trei moldoveni, membri ai echipajului de pe nava de croazieră „Diamond Princess”. Ei au fost puși în carantină pentru 14 zile în orașul Wakō, prefectura Saitama, Japonia. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Alexandru Codreanu, cetățenii moldoveni trec testele necesare, iar în prezent se simt bine și nu dau niciun semn de boală.

De menționat, că cei trei cetățeni moldoveni au fost debarcați concomitent cu restul echipajului care se afla pe navă.

Amintim că pe 19 februarie s-a încheiat carantina pe nava „Diamond Princess”. Tot atunci, a început procesul de evacuare a pasagerilor de pe vasul de croazieră.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram