/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un avocat din Chișinău, bănuit că ar fi traficant de droguri

missing
27 februarie 2020, ora 09:46

Un avocat din Chișinău, în vârstă de 34 de ani, este cercetat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), fiind bănuit că este implicat într-o schemă de comercializare a drogurilor. 

Cazul este cercetat de oamenii legii încă de anul trecut. Procurorii susțin că ar fi vorba despre o grupare criminală.

„Pe data de 25 februarie, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii au percheziționat domiciliul bănuitului. În rezultatul percheziției, a fost depistată și ridicată o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigațiilor care au durat un an, au fost stabiliți indici privind implicarea directă a bănuitului în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice, dar și celor de tip „PVP”. În acest sens, evident a fost probat faptul implicării bărbatului în schema criminală”, se menționează într-un comunicat de la PCCOCS.

Pentru perioada investigației, bănuitul este prezumat nevinovat, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram