Un avocat din Chișinău, în vârstă de 34 de ani, este cercetat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), fiind bănuit că este implicat într-o schemă de comercializare a drogurilor. 

Cazul este cercetat de oamenii legii încă de anul trecut. Procurorii susțin că ar fi vorba despre o grupare criminală.

„Pe data de 25 februarie, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii au percheziționat domiciliul bănuitului. În rezultatul percheziției, a fost depistată și ridicată o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigațiilor care au durat un an, au fost stabiliți indici privind implicarea directă a bănuitului în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice, dar și celor de tip „PVP”. În acest sens, evident a fost probat faptul implicării bărbatului în schema criminală”, se menționează într-un comunicat de la PCCOCS.

Pentru perioada investigației, bănuitul este prezumat nevinovat, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!