/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Medicul și candidatul PSRM Ștefan Gațcan, acuzat că oferă consultații gratuite, înaintea alegerilor parlamentare noi

missing
27 februarie 2020, ora 15:26

Candidatul din partea Partidului Socialiștilor Ștefan Gațcan a fost acuzat de Partidul Șor că ar mitui pacienții într-un centru medical din Onești, înaintea alegerilor parlamentare noi. Deputații susțin că medicul consultă gratuit localnicii, iar astfel ar încălca legislația. 

Ștefan Gațcan face consultații gratuite într-un spital din Hâncești, acolo unde în martie sunt alegerile parlamentare noi. Noi așteptăm reacții din parte autorităților” a spus deputatul PP Șor Denis Ulanov.

În replică, Ștefan Gațcan a spus pentru Televiziunea Centrală, că face un lucru util și nu încalcă codul electoral.

Noi facem lucrurile acestea gratuit tot timpul. Asta nu este legat de pre-electoral. Ceea ce face este un lucru foarte bun, pentru că  nu au posibilitatea toți oamenii din sat să meargă la un specialist”, a spus Gațcan.

Ștefan Gațcan este de profesie medic obstetrician-ginecolog și fondatorul unei clinici private.

Partidul Politic Șor au mai acuzat astăzi poliția și Procuratura raionului Hâncești că ar face presiuni asupra locuitorilor pentru a face declarații false împotriva formațiunii.

Mai multe detalii vezi în articolul de mai jos:

Partidul Șor se plânge că s-ar face presiuni pentru a-l elimina pe Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram