Candidatul din partea Partidului Socialiștilor Ștefan Gațcan a fost acuzat de Partidul Șor că ar mitui pacienții într-un centru medical din Onești, înaintea alegerilor parlamentare noi. Deputații susțin că medicul consultă gratuit localnicii, iar astfel ar încălca legislația. 

Ștefan Gațcan face consultații gratuite într-un spital din Hâncești, acolo unde în martie sunt alegerile parlamentare noi. Noi așteptăm reacții din parte autorităților” a spus deputatul PP Șor Denis Ulanov.

În replică, Ștefan Gațcan a spus pentru Televiziunea Centrală, că face un lucru util și nu încalcă codul electoral.

Noi facem lucrurile acestea gratuit tot timpul. Asta nu este legat de pre-electoral. Ceea ce face este un lucru foarte bun, pentru că  nu au posibilitatea toți oamenii din sat să meargă la un specialist”, a spus Gațcan.

Ștefan Gațcan este de profesie medic obstetrician-ginecolog și fondatorul unei clinici private.

Partidul Politic Șor au mai acuzat astăzi poliția și Procuratura raionului Hâncești că ar face presiuni asupra locuitorilor pentru a face declarații false împotriva formațiunii.

Mai multe detalii vezi în articolul de mai jos:

Partidul Șor se plânge că s-ar face presiuni pentru a-l elimina pe Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!