/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

34 de șoferi, amendați în ultimele trei zile pentru că n-au acordat prioritate ambulanțelor și pompierilor

28 februarie 2020, ora 18:52

34 de șoferi din capitală au fost amendați de polițiști pentru că nu au acordat prioritate ambulanțelor și autospecialelor pompierilor. Sancțiunile au fost aplicate în perioada 26-28 februarie în urma operațiunii „Girofar”. 

Operațiunea a avut drept scop de a facilita accesul mașinilor cu regim special la destinație. Șoferii au primit amenzi de la 750 la, 900 de lei și s-au ales cu patru puncte de penalizare, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP)

Anul trecut pentru neacordarea trecerii mașinilor cu regim prioritar de circulație, de către ofițerii de patrulare au fost sancționați 185 de conducători auto.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram