/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon comentează decizia ANI de a-i verifica averea: „Dacă găsiți ceva nedeclarat, luați-le vouă”  

28 februarie 2020, ora 12:42

Președintele Igor Dodon a comentat decizia Autorității Naționale de Integritate, care a inițiat un control al averii sale la solicitarea deputatului Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Șeful statului susține că nu este deranjat de controlul ANI, pnetru că nu are averi nedeclarate.

Eu nu am nicio problem cu aceste evaluări. Toți cunoașteți declarația mea care este publică. Casa mea de la Buiucani este scrisă pe mine. Nu am alte averi. Dacă găsiți ceva, care este a lui Dodon și nu e scrisă pe Dodon, luați-le vouă”, a îndemnat președintele.

Dodon a calificat inițiativele opoziției ca fiind atacuri în an electoral, înainte de alegerile prezidențiale care trebuie să se desfășoare la toamnă.

Controlul averii și intereselor personale ale președintelui a fost inițiat de ANI după ce instituția a fost sesizată de deputatul Alexandru Slusari, ca urmare a investigației publicate de „Ziarul de Gardă” despre vacanțele de lux ale familiei Dodon.

/DOC/ Președintele Igor Dodon va fi verificat de ANI, după ce s-a aflat despre vacanțele de lux ale familiei sale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram