Președintele Igor Dodon a comentat decizia Autorității Naționale de Integritate, care a inițiat un control al averii sale la solicitarea deputatului Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Șeful statului susține că nu este deranjat de controlul ANI, pnetru că nu are averi nedeclarate.

Eu nu am nicio problem cu aceste evaluări. Toți cunoașteți declarația mea care este publică. Casa mea de la Buiucani este scrisă pe mine. Nu am alte averi. Dacă găsiți ceva, care este a lui Dodon și nu e scrisă pe Dodon, luați-le vouă”, a îndemnat președintele.

Dodon a calificat inițiativele opoziției ca fiind atacuri în an electoral, înainte de alegerile prezidențiale care trebuie să se desfășoare la toamnă.

Controlul averii și intereselor personale ale președintelui a fost inițiat de ANI după ce instituția a fost sesizată de deputatul Alexandru Slusari, ca urmare a investigației publicate de „Ziarul de Gardă” despre vacanțele de lux ale familiei Dodon.

/DOC/ Președintele Igor Dodon va fi verificat de ANI, după ce s-a aflat despre vacanțele de lux ale familiei sale

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!